Ξέσπασε κατά του Τραμπ ο Μεσίνα

Σε δηλώσεις του στο “tuttobasket”, ο Έτορε Μεσίνα ξέσπασε κατά του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε, πως αν ο τελικός αριθμός των θυμάτων δεν ξεπεράσει τις 100.000 στην Αμερική, τότε θα έχει γίνει καλή δουλειά.

Επίσης, μίλησε και για τις πιθανότητες να συνεχιστεί κανονικά η σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τον Τραμπ: «Στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν ακόμη καμία ιδέα τι συνεπάγεται αυτή η πανδημία. Ο Τραμπ λέει ότι θα είναι ευτυχής αν στο τέλος ο αριθμός των θανάτων δεν ξεπεράσει τις 100.000. Το να μετράς νεκρούς και να υπολογίζεις θύματα είναι ντροπή, προσβολή και μόνο άξια περιφρόνησης».

Για την συνέχεια της σεζόν: «Οι παίκτες, ευαίσθητοι και υπεύθυνοι, δήλωσαν ότι είναι διαθέσιμοι για να συναντηθούν και να συζητήσουν κάθε αίτημα της ομάδας για τα συμβόλαια τους. Ξέρουν ότι έχουμε έναν ιδιοκτήτη όπως ο Τζιόρτζιο Αρμάνι, ο οποίος έχει δαπανήσει πολλά χρήματα στην Ιταλία σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Όπως πολλοί, στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν απλώς μια σκληρότερη επιδημία από την κανονική γρίπη. Σίγουρα ήμουν πολύ λάθος και ζητώ συγγνώμη αν είπα κάποια ανοησία.

Δεν ξέρω τι θα γίνει με το πρωτάθλημα. Σε μια περίοδο όπως αυτή του « πολέμου » που περνάμε, δυσκολεύομαι να μιλήσω για το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικά. Δεν θέλω να σχολιάσω τις διάφορες φήμες, αλλά πρέπει να τηρήσουμε τις αποφάσεις που παίρνουν οι αρμόδιες αθλητικές αρχές. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας τηλδιάσκεψης της Λίγκα, όλες οι ομάδες αποφάσισαν να μιλάει μόνο ο πρόεδρος της ο Γκαντίνι για να αποφύγουν τη σύγχυση»

Διαβάστε επίσης