Ξέσπασμα Τζώρτζογλου: «Εισπράξαμε προσβολές απ’ τον Υφυπουργό Αθλητισμού»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ξέσπασε κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με τον οποίο ήταν στο ίδιο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο μεγαλύτερο νομό της Κρήτης.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου τοποθετήθηκε σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης να δοθούν χρήματα από το στοίχημα σε όλες της ΠΑΕ σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες, αλλά στάθηκε στη στήριξη που είναι απαραίτητη και για τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου ανέφερε:

«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ… ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΙ;

Συμφωνούμε απόλυτα με την απόφαση της κυβέρνησης να δοθούν χρήματα από το στοίχημα σε όλες της ΠΑΕ σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες.

Ήταν μία πάγια θέση εδώ και χρόνια και της ΕΠΣ Ηρακλείου. Αυτό άλλωστε συμβαίνει στις περισσότερες χώρες του πλανήτη.

Δεν γίνεται τα ονόματα των ΠΑΕ και των ομάδων να χρησιμοποιούνται και να τα “εκμεταλλεύονται” οι στοιχηματικές εταιρίες και από αυτήν την “εκμετάλλευση” όλα αυτά τα χρόνια να μην έχουν το παραμικρό έσοδο οι ΠΑΕ..

Όμως για το ερασιτεχνικό σωματείο, για τον ερασιτέχνη παράγοντα, για τις Ενώσεις τι θα γίνει;

Δεν θα πρέπει να είμαστε και τόσο ικανοποιημένοι, αλλά και αισιόδοξοι με όσα ακούσαμε από τον κ. Αυγενάκη, ούτε φυσικά και από την πρόθεση του ότι τα “νόμιμα ερασιτεχνικά σωματεία” που είναι μόλις 117 κατά τον υφυπουργό θα μοιρασθούν κάποια εκατομμύρια.

Αντίθετα ενώ δεν εισπράξαμε χρήματα, “εισπράξαμε” προσβολές και μεγάλο αριθμό υποτιμητικών χαρακτηρισμών για τα ερασιτεχνικά σωματεία και τους ερασιτέχνες παράγοντες από τον υφυπουργό αθλητισμού…

Μίλησε για “ισόβιες διοικητικές διάνοιες” λες και δεν υπάρχουν και “ισόβιες πολιτικές διάνοιες”…

Ακούσαμε επίσης αναφερόμενος πάντα στο ερασιτεχνικό αθλητισμό να λέει για “την αταξία και την έλλειψη νομιμότητας των σωματείων”… για “μπάχαλο και σωματεία σφραγίδες”…για “Το πάρτι της «μαύρης εργασίας»”… για “Πάρτι παρανομίας”…

Τους φακέλους της SPORTRADAR τους έχει ακούσει;

Μίλησε για “συνένοχους, για βολεμένους, και σε κάθε περίπτωση απαράδεκτους”.

Και τι δεν είπε..

Είμαστε φυσικά υπέρ του νοικοκυρέματος..

Και βέβαια θα πρέπει να μπει ένα νοικοκύρεμα στις ομοσπονδίες στις ενώσεις  και στο ερασιτεχνικό σωματείο.

ΟΧΙ όμως με αυτό τον σκληρό τον άκαμπτο αλλά και “ύποπτο” τρόπο και με αυτούς τους χρονικούς περιορισμούς, σε μια περίοδο που όλος ο πλανήτης δοκιμάζεται από τον Covid 19 και ότι αυτό συνεπάγεται…

Μίλησε ο υφυπουργός για “σκούπα και φαράσι”..

Σε αυτό το τελευταίο συμφωνούμε, μόνο που θα πρέπει να τα  χρησιμοποιήσει άλλος και την “σκούπα και το φαράσι”..

Και αυτός ο άλλος είναι ο αποφασιστικός πρωθυπουργός της χώρας μας ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης που έχει δείξει μέχρι σήμερα ότι και θέλει και μπορεί να “φτιάξει” την Ελλάδα και φυσικά να φτιάξει και να βοηθήσει και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, όπως άλλωστε το άρθρο 16 του Συντάγματος παράγραφος 9 το ορίζει ρητά και κατηγορηματικά…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα