Διορία λίγων ημερών σε Τουντόρ

Οι επιδόσεις του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εμφανίστηκε μετριότατος και στους ομίλους του Europa League έχουν διαμορφώσει αρνητικό κλίμα για τον τεχνικό της ομάδας, Ιγκόρ Τουντόρ, ο οποίος ειδοποιήθηκε ότι έχει ένα μόλις μήνα διορία να διορθώσει την εικόνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποτελέσει παρελθόν.

Τα επόμενα παιχνίδια του «Δικέφαλου του Βορρά», αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στην Καλλονή, θα κρίνουν την παραμονή ή όχι του Κροάτη στον πάγκο. Με δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες στα έντεκα τελευταία παιχνίδια, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, ο Τουντόρ έχει χάσει πολλούς πόντους στην εκτίμηση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος καλείται να λάβει αποφάσεις.

Με αυτά τα δεδομένα συναντήθηκε ο Ιγκόρ Τούντορ το βράδυ της Πέμπτης με τον Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ενημέρωσε τον Κροάτη πως τον στηρίζει, αλλά αν στο επόμενο διάστημα δεν αλλάξει κάτι, θα προβεί στην αντικατάστασή του.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, ο Φρανκ Άρνεσεν έχει ήδη αρχίσει να εξετάσει περιπτώσεις προπονητών, ώστε να είναι έτοιμος όταν δοθεί η εντολή από τον Ιβάν Σαββίδη και να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα