Έτοιμος ο ΠΑΟΚ να «λιώσει» τον Αίαντα!

 

Όλη η Θεσσαλονίκη κινείται σε ρυθμούς ρεβάνς! Το βράδυ της Τετάρτης (21:30 NOVA), στην κατάμεστη από 28.000 φίλους του ποδοσφαίρου Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άγιαξ με στόχο να υπερασπιστεί το 1-1 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στα Play Off του Champions League!

Ποτέ δεν έχει αγωνιστεί στους χρυσοφόρους ομίλους ο «Δικέφαλος του βορρά» και άπαντες αισθάνονται πως τώρα ήρθε η ώρα. Η αισιοδοξία πηγάζει από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του πρώτου αγώνα. Το ισόπαλο σκορ μπορεί να είναι το ίδιο με αυτό του 2010, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ήταν εντελώς διαφορετικός. Ο δε Άγιαξ δεν έχει στη σύνθεσή του τα τότε «αστέρια» και κυρίως τον Σοάρες και δεν μπορεί να δηλώνει φαβορί μόνο λόγω ονόματος, καθώς θα αγωνιστεί πάλι με ελλείψεις και ο ΠΑΟΚ τον πετυχαίνει σε μία μεταβατική περίοδο. Ο Αίαντας είναι γεμάτος νέους και άπειρους παίκτες που ίσως να πρωταγωνιστούν σε 2-3 χρόνια, αλλά αυτή τη στιγμή απλά προσπαθούν να αποκτήσουν παραστάσεις και να πάρουν τα σκήπτρα από την ανώτερη Αϊντχόφεν.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Λογικά, θα δούμε το ίδιο σχήμα με αυτό του Άμστερνταμ και την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία, εκτός αν ο Σέρβος αιφνιδιάσει με περισσότερη επιθετικότητα. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, έταξε ένα ιδιαίτερα παχυλό πριμ στους ποδοσφαιριστές σε περίπτωση πρόκρισης (και εξασφάλισης συμμετοχής στους ομίλους του Europa League) το οποίο θα διπλασιαστεί αν συνδυαστεί με μία επιπλέον πρόκριση στα Play Off του Champions League που θα σηματοδοτήσει την πρώτη συμμετοχή του ΠΑΟΚ σε αυτή την κορυφαία ποδοσφαιρική διαδικασία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα