Ανατροπή σκηνικού με Σανιά

Στην Άρσεναλ θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν, ο Γάλλος αμυντικός Μπακαρί Σανιά, ανατρέποντας το σκηνικό που τον ήθελε να αποχωρεί από τους Λονδρέζους!

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστικοποίηση της νέας του συμφωνίας με τους «κανονιέρηδες», μετά από διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν αρκετό διάστημα. Ο βασικός λόγος που επέλεξε να παραμείνει στην Άρσεναλ, αφορούσε την οικογένειά του, η οποία δεν επιθυμούσε να αλλάξει περιβάλλον. Ο Σανιά είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων ήταν οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό και Ίντερ. Ο Γάλλος ήθελε να παραμείνει στο Λονδίνο και εφόσον δεν υπήρχε… ανταγωνιστική πρόταση από άλλη ομάδα της αγγλικής πρωτεύουσας, συμφώνησε να συνεχίσει στην Άρσεναλ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει, οι «κανονιέρηδες» πρόσφεραν διετές συμβόλαιο στον Σανιά, με απολαβές που κυμαίνονται στις 90.000 λίρες την εβδομάδα. Ο Αρσέν Βενγκέρ επέμενε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει στην ομάδα του τον διεθνή Γάλλο και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, το κατάφερε. Αν θα παραμείνει ο ίδιος, είναι άλλο θέμα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα