Αποκάλυψη Σαμπαόλι: Είχα συμφωνήσει με την Τσέλσι

Αντόνιο Κόντε, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Ντιέγκο Σιμεόνε… Τρία ονόματα, από τα οποία κέρδισε το ένα. Ο Αντόνιο Κόντε ήταν εκείνος που πήρε τελικά το… χρίσμα του νέου προπονητή της Τσέλσι, ωστόσο, ο Ιταλός δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Ποιος ήταν; Ο μέχρι πρότινος υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ, Χόρχε Σαμπαόλι.

Όπως αποκάλυψε ο Αργεντινός κόουτς, αμέσως μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία των «μπλε» του Λονδίνου, είχε συνάντηση με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος του πρότεινε συμβόλαιο συνεργασία. «Συμφωνήσαμε σε όλα, αλλά τελικά δεν προχώρησε το πλάνο», δήλωσε ο 56χρονος τεχνικός.

Σύμφωνα με  νεώτερες πληροφορίες, ο επόμενος σταθμός στην πορεία του Αργεντινού, δεν αποκλείεται να είναι η τουρκική Φενερμπαχτσέ, η οποία προχωρά στην αντικατάσταση του Βίτορ Περέιρα. Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι έχουν καταθέσει σαφώς ανώτερη πρόταση από τη Λάτσιο, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του Αργεντινού. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Σαμπαόλι δέχθηκε προσφορά 2,6 εκατ. ευρώ τον χρόνο από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, ενώ ο Αργεντινός εξετάζει προτάσεις και από την Ισπανία και συγκεκριμένα τις Εσπανιόλ και Βαλένθια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα