Βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της η διάσημη ερμηνεύτρια του «Lambada»

Τραγικό θάνατο βρήκε σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης η Λοάλουα Μπράις Βιέιρα, που έγινε διάσημη μέσα από την ερμηνεία της στο τραγούδι «Lambada». Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της, στην περιοχή Σακερέμα, στις ακτές του Ρίο Ντε Τζανέιρο, σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι της.

Την επιβεβαίωση έκανε στο Γαλλικό Πρακτορείο αστυνομικός της τοπικής διεύθυνσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά και χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες ότι: ««Ναι, μπορώ να το επιβεβαιώσω ότι η Λοάλουα Μπράις Βιέιρα είναι νεκρή» .
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο βραζιλιάνικος τύπος,  η πυροσβεστική της περιοχής κλήθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της νύχτας προκειμένου να παρέμβει σε μια πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην οικία της 63χρονης τραγουδίστριας. Μέσα σε λίγη ώρα υπήρξε δεύτερο τηλεφώνημα βάσει του οποίου σε κοντινή απόσταση από την κατοικία της τραγουδίστριας, ένα όχημα είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Στο εσωτερικό του οχήματος ιδιοκτησίας της ερμηνεύτριας εντοπίστηκε η σορός της. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα