Για νέο κακούργημα ερευνάται ο Γκιρτζίκης

Την εντολή να ανοίξει ο φάκελος της συντήρησης των γηπέδων και να ερευνηθούν οι εμπλεκόμενοι για το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας, έδωσε η αντιεισαγγελέας Εφετών Αθηνών, Βιργινία Σακελλαροπούλου.

Στην υπόθεση εμπλέκεται, όπως αποκάλυψε η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, «Δίκη της Δευτέρας» και ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος ερευνάται ήδη για άλλα τρία αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος.

Η έρευνα για τον πρόεδρο της ΕΠΟ αφορά το σκάνδαλο της συντήρησης των γηπέδων, με την αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών, Βιργινία Σακελλαροπούλου, να έχει στείλει έγγραφο προς τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, με το οποίο ζητεί να ερευνηθούν αξιόποινες πράξεις παραγόντων και αξιωματούχων της ΕΠΟ, όπως και εκπροσώπων εταιρίας συντήρησης γηπέδων που συνεργάζεται με την ομοσπονδία.

Το συγκεκριμένο σκάνδαλο ήρθε στο φως της δημοσιότητας το καλοκαίρι του 2015, με τη δικαστική έρευνα να έχει ξεκινήσει εδώ και έξι μήνες, ύστερα από ανώνυμη καταγγελία που περιέγραφε τη ζημιά που υπέστη η ΕΠΟ από την πλημμελή συντήρηση των γηπέδων και από απευθείας αναθέσεις κατασκευής χλοοτάπητα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα