ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ: “Ο μικρόκοσμος του ΣΥΡΙΖΑ βουλιάζει μέσα στο ψέμα”

«Η κυβέρνηση έχει αποβάλει πια και το τελευταίο φύλλο συκής», δήλωσε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm», σχολιάζοντας τις επιλογές της κυβέρνησης για τη νέα διοίκηση στον ΟΑΣΘ.

«Δεν ντρέπονται καθόλου; Είναι δυνατόν να τοποθετούν τους γονείς των υπουργών επικεφαλής Οργανισμών και μάλιστα ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα της Θεσσαλονίκης, δεν ξέρουν τις ανάγκες της; Όλα αυτά δείχνουν πόσο αποκομμένοι είναι ο Αλέξης Τσίπρας και η σημερινή κυβέρνηση από την πραγματικότητα. Θεωρούν ότι ο δικός του μικρόκοσμος, που βουλιάζει μέσα στην ιδεοληψία, στο ψέμα, την ανικανότητα, είναι η ελληνική πραγματικότητα», ανέφερε ο κ. Γκιουλέκας.

Σχολιάζοντας τις αναφορές στο βιογραφικό του νέου προέδρου του ΟΑΣΘ, Στέλιου Παππά παρατήρησε: «Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς τι είναι; Τίτλος τιμής; Μπορεί να επικαλείται κανείς τέτοιου είδους τίτλους τιμής; Αυτό είναι τίτλος για την πολιτική, δεν έχει καμία σχέση με την ικανότητα του καθενός να τοποθετείται επικεφαλής σε οργανισμούς, πολύ δε περισσότερο όταν από την ίδια οικογένεια υπάρχουν δύο άνθρωποι, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Δημόσιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα