“Δεν μπορεί να υπάρχει συμφωνία χωρίς το ΔΝΤ”

Θέση για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές πήρε ξανά ο Αλέξης Μητρόπουλος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι “δεν μπορεί να υπάρχει συμφωνία χωρίς το ΔΝΤ” ενώ έριξε τα πυρά του στον Γιάνη Βαρουφάκη κατηγορώντας τον για αντιφάσεις.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής που έκανε κριτική τόσο απέναντι στην διαπραγμάτευση, όσο και απέναντι στον υπουργό Οικονομικών, σημείωσε μιλώντας στο Mega πως «Αν οι δανειστές επιμείνουν στις σκληρές γραμμές για κατώτατο μισθό και ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, είναι λογικό να μην περάσει», τόνισε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στην πορεία των διαπραγματεύσεων και στους χειρισμούς του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη. «Υπάρχουν αντιφάσεις του αγαπητού φίλου μου Βαρουφάκη», σχολίασε αναφερόμενος στις «εξαγγελίες» του υπουργού.

«Τσίπρας μάχεται να μην είναι στη λίστα των μέτρων, εργασιακά, ασφαλιστικό και οι σκληροί δείκτες του ΦΠΑ», τόνισε σημειώνοντας ότι «αν συμβεί αυτό είναι θέμα συζήτησης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ».

«Αν οι δανειστές επιμείνουν στις σκληρές γραμμές για κατώτατο μισθό, συνέχιση ρήτρας ελλείμματος, αφαίρεση του προνοιακού επιδόματος, είναι λογικό να μην περάσει», εκτίμησε,

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα