Δύσκολες ώρες για τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Την αγαπημένη του μητέρα «έχασε» ο Χολιγουντιανός αστέρας Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, η οποία «έφυγε» πριν λίγες μέρες από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός μέσω του προφίλ στο facebook, ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της και έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Όσοι εκεί έξω έχετε ακόμα τις μητέρες σας εν ζωή, ακόμα κι αν δεν υπήρξαν τέλειες, σας παρακαλώ πάρτε τις τηλέφωνο αυτή τη στιγμή και πείτε τους ότι τις αγαπάτε με όλα τους τα λάθη…», έγραψε ο ηθοποιός και αποκάλυψε πως κληρονόμησε από τη μαμά του τον εθισμό του στο αλκοόλ, τον οποίο «νίκησε» με τη βοήθειά της όπως δήλωσε. «Όσο προσπαθούσα να πετύχω στη δουλειά, τόσο ο εθισμός μου με τράβαγε πίσω… Το καλοκαίρι του 2004 ήμουν σε κακά χάλια. Με πήρε τηλέφωνο ξαφνικά και της ομολόγησα τα πάντα. Δε θυμάμαι τι ακριβώς μου είπε, αλλά δεν ήπια ξανά ούτε σταγόνα από τότε…», και συνέχισε: «Γιορτές, χαρές με τα παιδιά, εκείνη να έρχεται σπίτι με το μπαστουνάκι της. Οι επισκέψεις της όλο και αραίωναν και κατάλαβα ότι ήταν η αρχή του όλα τα πήρα από εκείνην. Και δε θα τα άλλαζα με τίποτα….» και κατέληξε: «Για αυτό χαρείτε τις μαμάδες σας, όσο τις έχετε… Ήταν το παράδειγμά μου στη ζωή – ως άνθρωπος, ως ηθοποιός και ως πρώην χρήστης που κατάφερε να καθαρίσει και να παραμείνει υγιής. Ήταν μοναχική, αυτοσαρκαστική. Μία στωική Σκωτσεζο-Γερμανίδα από την επαρχιακή Πενσιλβάνια. Σου έσπαγε τα αρχ..ια, έκανε πείσματα και κρατούσε μούτρα με μεγάλο ταλέντο και χαρά. Αν είμαι φιλόδοξος, δουλευταράς, πιστός, κυκλοθυμικός, μεγαλομανής, σε στιγμές μανιοκαταθλιπτικός και σε άλλες αισιόδοξος – όλα τα πήρα από εκείνην. Και δε θα τα άλλαζα με τίποτα….».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα