“Είμαι ο μόνος που δεν προέρχομαι από πολιτικό τζάκι”

Aνέβασε τους τόνους ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του Mega αναφορικά με την κούρσα διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία.  Ο υποψήφιος αρχηγός του κόμματος  άφησε σαφείς αιχμές για την τακτική που ακολουθήθηκε από το κόμμα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι απ’ τη μια η Νέα Δημοκρατία κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ και απ’ την άλλη τον καλούσε σε συγκυβέρνηση.

Παράλληλα ο κ Γεωργιάδης ανέφερε με νόημα πως είναι ο μόνος μεταξύ των υποψηφίων για την αρχηγία που δεν προέρχεται από πολιτικό τζάκι, δεν είχα πατέρα ούτε βουλευτή ούτε υπουργό, ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως η δική του υποψηφιότητα εξασφαλίζει ότι το κόμμα δεν θα συνεχίσει να είναι έρμαιο σε φατρίες και ομάδες.

Καθ’ όλα άξιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά μόνο εγώ μπορώ να κερδίσω τον Αλέξη Τσίπρα, αν δεν τα καταφέρω δεν θα έχει μείνει τίποτε όρθιο στην χώρα, συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στους ανθυποψήφιους του ο κ. Γεωργιάδης, ενώ σε ό,τι αφορά στον Απόστολο Τζθτζικώστα ανέφερε πως περιμένει να ακούσει το πρόγραμμα και τις θέσεις του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα