Επιμένουν για Φέργκιουσον!

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δημοσιεύματα στην Αγγλία κάνουν λόγο για ενδεχόμενη επιστροφή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μπορεί να φαντάζει ως σενάριο… επιστημονικής φαντασίας, όμως πλέον, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ξαναδούμε την «αλεπού των πάγκων» να κάθεται στη… φυσική του θέση, στο «Θέατρο των Ονείρων»! Η διοίκηση των «μπέμπηδων» ανέθεσε την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον Ράιαν Γκιγκς, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα, βρίσκεται σε επαφή με κορυφαίους τεχνικούς, προκειμένου να επιλέξει την καλύτερη δυνατή λύση στο νευραλγικό αυτό πόστο.

Ωστόσο, οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις που έγιναν, δεν έτυχαν θετικής ανταπόκρισης. Ο Γιούργκεν Κλοπ διεμήνυσε ότι δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η εικόνα της οποίας είναι δημιούργημά του. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δύσκολα θα φύγει από την Μπάγερν Μονάχου. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται στο κατώφλι ενός εκπληκτικού επιτεύγματος, δηλαδή της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Ισπανία και του Champions League. Ο Κάρλο Αντσελότι επίσης θεωρείται απίθανο να εγκαταλείψει τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Λουίς Φαν Γκάαλ, που είναι διαθέσιμος από το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ολλανδίας, έχει συγκεντρώσει αρκετούς πολέμιους και δεν πείθει ότι είναι η καταλληλότερη λύση.

Εφόσον λοιπόν, δεν ευοδωθούν οι επαφές με τους προαναφερθέντες τεχνικούς, το σενάριο που εξετάζουν οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το εξής. Την… επαναφορά του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο… γνωστό του ρόλο και τη διατήρηση του Ράιαν Γκιγκς, ως βοηθό προπονητή. Όσο για το ακόμη πιο μακρινό μέλλον, το σενάριο προβλέπει την αναβάθμιση του Γκιγκς σε πρώτο προπονητή, εφόσον έχει «ψηθεί» δίπλα στον Σερ Άλεξ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα