Κάτι παρεξηγεί ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

 

Τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει η κυβέρνηση γιατί κάποιοι στο Μαξίμου μάλλον έχουν παρεξηγήσει τα πράγματα. Οι κινήσεις ειδικά το τελευταίο διάστημα του Δημήτρη Τζανακόπουλου αυτό δείχνουν. Από την επίσκεψη στον Άρειο Πάγο μέχρι την σημερινή του συνάντηση.

Όπως ενημερωθήκαμε, ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, συναντήθηκε σήμερα με την Αντιπρόεδρο του Γερμανικού Κοινοβουλίου, κα. Claudia Roth.

Κατά τη συνάντηση, συζήτησαν για τη θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας και τις διμερείς σχέσεις.
Επιπλέον, ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος έθεσε στην Αντιπρόεδρο του Γερμανικού Κοινοβουλίου το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

Από που και ως που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συναντάται με για να συζητήσεις την ελληνική οικονομία και τις διμερείς σχέσεις; Δεν υπάρχουν άλλοι αρμοδιότεροι; Και από που και ως που θέτει το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων; Δεν θα μπορούσε θεσμικά να το κάνει ο Νίκος Βούτσης ως πρόεδρος της Βουλής;

Είναι πια ξεκάθαρο πως κάποιοι τον προωθούν αλλά με την φόρα που έχουν πάρει το πιθανότερο είναι αντί να απογειωθεί να πέσει με τα μούτρα στον τοίχο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα