Κωνσταντίνα Κλαψινού: Οι νέες προτάσεις και τα … «Παλικάρια»

Ξεχωρίζει στα «Χωρισμένα Παλικάρια» η Κωνσταντίνα Κλαψινού η οποία στα επόμενα επεισόδια θα δει τη σχέση της «Δανάης»  και του «Πέτρου» (Μάριου Αθανασίου) να παίρνει νέα τροπή.

Η όμορφη ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης» στο θέατρο Αθηνά ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τον τελευταίο μήνα έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις…διαφορετικές μεταξύ τους. Η μια αφορά ταινία, στην οποία είπε όχι όπως και σε δυο διαφημιστικά  που της πρότειναν.

Την ίδια στιγμή ο ΑΝΤ-1 θέλει να την αξιοποιήσει στα σόου που ετοιμάζει, ωστόσο η ίδια λόγω πίεσης χρόνου είναι δύσκολο να τα καταφέρει. Την άλλη βδομάδα μάλιστα εκτός από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς που συνεχίζονται, ξεκινά και το εορταστικό πρόγραμμα στο θέατρο που σημαίνει…καθημερινές παραστάσεις! Η Κωνσταντίνα κάνει σταθερά και σημαντικά βήματα στον χώρο και γι αυτό την εκτιμούν πολύ οι συνάδερφοι της  ενώ πέρσι έμεινε εκτός τηλεόρασης και αφοσιώθηκε στο θέατρο απορρίπτοντας προτάσεις που δεν της ταίριαζαν καθώς αυτοσκοπός της δεν είναι το γυαλί αλλά η καλή δουλειά!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα