Μάντσεστερ Γ.: Ο κύβος ερρίφθη… δεν πληρώνει για Φαλκάο!

Το παιχνίδι ήταν… στημένο και από πριν… συμφωνημένο! Όχι δεν αναφερόμαστε στον υπέροχο κόσμο των στημένων αγώνων, αλλά στον Λουίς Φαν Γκάαλ, ο οποίος κατέληξε στην… εδώ και καιρό διαμορφωμένη απόφασή του, να μην καλύψει τη ρήτρα εξαγοράς του Ρανταμέλ Φαλκάο.

Το σίριαλ δείχνει να φτάνει στο τέλος του. Ο διεθνής Κολομβιανός επιθετικός, ο οποίος ανήκει στη Μονακό, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στους «κόκκινους διάβολους», δεν έπεισε τον Ολλανδό προπονητή, ο οποίος έχει έναν δικό του τρόπο να αντιμετωπίζει τα πράγματα.

Γνωστός για την «απέχθειά» του στις ντίβες, ο Φαν Γκάαλ δεν περιλαμβάνει στα πλάνα του τον Φαλκάο, ο οποίος θα επιστρέψει στους Μονεγάσκους, για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Η ρήτρα εξαγοράς που είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο κλαμπ, ανερχόταν στο ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ και η διορία για την καταβολή της εξέπνεε την 1η Μαΐου. Η Μάντσεστερ βέβαια, εξακολουθεί να διατηρεί το δικαίωμα αγοράς του παίκτη με το συγκεκριμένο ποσό, ωστόσο η Μονακό μπορεί πλέον να διαπραγματευθεί και με άλλες ομάδες, καθώς χάθηκε ο «πρώτος λόγος» που είχε διασφαλίσει με την υπογραφή της συμφωνίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα