Μαντσίνι: «Έχω καλό προαίσθημα για το ντέρμπι»

Έτοιμος για τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της Ίντερ εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του κρίσιμου ντέρμπι κόντρα στη Μίλαν.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι δεν έχει συνηθίσει να μάχεται για την 3η θέση και έθεσε ως στόχο όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

«Δεν έχω συνηθίσει να μάχομαι για την τρίτη θέση αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο τον πίνακα. Θα το κάνουμε σε όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Προς το παρόν, πρέπει να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε», είπε ο Ιταλός τεχνικός που στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι «Νερατζούρι» θα βγουν νικητές από το αυριανό (23/11, 21:45) ντέρμπι.

«Έχω καλό προαίσθημα για αύριο. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι και δουλέψουμε αρκετά ώστε να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα», πρόσθεσε ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της Μίλαν, Φίλιππο Ιντζάγκι.

«Ο Ιντζάγκι έχει επιτύχει απίστευτα πράγματα ως παίκτης. Τώρα ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα και ελπίζω να τα πάει εξίσου καλά», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα