Ο Μιραλάς στο στόχαστρο της Μονακό και της Μαρσέιγ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μονακό και της Μαρσέιγ, βρίσκεται, σύμφωνα με το έγκυρο France Football ο Βέλγος επιθετικός της Έβερτον, Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος την τρέχουσα περίοδο δεν περιλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του.

Παρ’ ότι το καλοκαίρι έγινε ολόκληρο σίριαλ μέχρι να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο ποδοσφαιριστής, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και ο ίδιος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Έβερτον τον Γενάρη, ώστε να επανέλθει σε φουλ αγωνιστική δράση.

Ένας βασικός στόχος του Μιραλάς είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας του Βελγίου για το EURO 2016 που θα γίνει στη Γαλλία. Με τις παρούσες συνθήκες στην αγγλική ομάδα, ο διεθνής Βέλγος είναι σχεδόν απίθανο να επιλεγεί από τον Βέλγο Ομοσπονδιακό τεχνικό, Μαρκ Βίλμοτς.

Η Μονακό έχει εκφράσει και κατά το παρελθόν το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, ενώ στον πάγκο της Μαρσέιγ κάθεται ο Μίτσελ Γκονζάλεθ, ο οποίος, όταν βρισκόταν στον Ολυμπιακό, είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα