Ο «τυφώνας» Μπέιλ ξεκίνησε

Μετά την ταπεινωτική ήττα από την Μπαρτσελόνα, στη Μαδρίτη έψαχναν ένα λόγο για να χαμογελάσουν και να νιώσουν αισιοδοξία για το μέλλον και η επιθυμία τους πραγματοποιήθηκε καθώς εκτός από τη νίκη με το ευρύ 7-3 επί της Σεβίλλης, το πιο ακριβό απόκτημα των «μερένχες», ο Γκάρεθ Μπέιλ αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και μάλιστα ήταν ο καλύτερος παίκτης των Μαδριλένων.

Οι κινήσεις και η έκρηξή του θύμισαν τον Μπέιλ της Τότεναμ και εν πολλοίς θύμισαν στους διοικούντες της «βασίλισσας» γιατί άδειασαν τα ταμεία της ομάδας για να τον κάνουν κάτοικο Μαδρίτης.

Για την ιστορία, ο Ουαλός άσος σκόραρε –τυπικά- δύο φορές (η εκτέλεση φάουλ που του χρεώθηκε ως γκολ περισσότερο αυτογκόλ θυμίζει) μοίρασε δύο ασίστ ενώ είδε πως ο πρώτος άνθρωπος που έτρεξε να τον συγχαρεί ήταν η «πριμαντόνα» της Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο. Η τελευταία εικόνα μάλιστα, αποτελεί παρακαταθήκη για τη σχέση των δύο παικτών αλλά και για τη μεταξύ τους συνεργασία εντός γηπέδου.

Εμφανώς ικανοποιημένος από τα όσα είδε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ήταν ο προπονητής της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι. «Απόψε όλοι είδαν τον πραγματικό Μπέιλ, έπαιξε πολύ καλά, με αυτοπεποίθηση και φανταστική ποιότητα», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης για να συμπληρώσει: «Χρειάζεται χρόνος, αλλά ήταν αναγκαίο, διότι τώρα η κατάστασή του είναι πολύ καλή, δεν έχει κανένα πρόβλημα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι σημαντικό για το μέλλον».

Όσο για τον πρωταγωνιστή και «μίστερ 100 εκατ. ευρώ», δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελό του στη λήξη του ματς. «Νιώθω καλά και έβγαλα όλο το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να δουλεύω σκληρά για να φτάσω όσο πιο σύντομα γίνεται στο 100% των δυνατοτήτων μου. ‘Ήταν μία σπουδαία βραδιά, παίξαμε πολύ καλά και ελπίζω πως θα έχουμε και άλλα τέτοια ματς στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα