Πιστός στην Ατλέτικο ο Γκριεζμάν

Αναμένεται να αποτελέσει «μήλον της έριδος» το καλοκαίρι για πολλές ομάδες, κυρίως αγγλικές, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Ωστόσο, ο Αντουάν Γκριεζμάν θέλει να μείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Του αρέσει το ισπανικό πρωτάθλημα και έχει δεθεί με την ομάδα και ενημέρωσε τη διοίκηση πως προτιμά να απορριφθούν όλες οι προτάσεις και να μείνει ένα ακόμη χρόνο στη Μαδρίτη. Αν δεν έρθει κάποιο εξωφρενικό ποσό, λογικά θα τον δούμε και του χρόνου με τα χρώματα της Ατλέτικο.

Ο Γάλλος επιθετικός διατηρεί ένα εκπληκτικό ρεκόρ στα επτά χρόνια που αγωνίζεται στην Ισπανία. Σημειώνει κάθε χρόνο περισσότερα τέρματα. Ξεκίνησε στη Σοσιεδάδ με έξι γκολ της σεζόν 2009-2010 (σε 40 ματς). Ακολούθως είχε: Επτά σε 39, οκτώ σε 38, ένδεκα σε 35, έφτασε τα 20 σε 49 παιχνίδια την τελευταία του χρονιά με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ πέρσι με την Ατλέτικο είχε 25 γκολ σε 53 ματς και φέτος 31 γκολ σε 51! Δηλαδή, όχι μόνο πετυχαίνει κάθε χρόνο περισσότερα τέρματα, αλλά βελτιώνει και το ποσοστό σκοραρίσματος ανά αγώνα! Αν αυτό δε σημαίνει πρόοδος, τι σημαίνει;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα