Σε ποιον διάσημο ηθοποιό έδωσε το πράσινο «φως» να τον υποδυθεί ο Ομπάμα (βίντεο)

Ο Χολιγουντιανός σταρ αυτοπροτάσσεται σε μεγάλες εταιρίες παραγωγής, ως ο καταλληλότερος για τον ρόλο της ζωής του Μπαράκ Ομπάμα, αφού έχει πάρει την έγκριση από τον ίδιο τον Πρόεδρο. Ο Γουίλ Σμιθ, σε συνέντευξή του στο «The Late Show» αποκάλυψε ότι έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να ενσαρκώσει τον Πλανητάρχη.

«Το συζητήσαμε κάνα δυο φορές και είπε ότι σίγουρα “έχω τα κατάλληλα αφτιά” για να τον υποδυθώ”, ανέφερε ο ηθοποιός, συμπληρώνοντας ότι αφού έχασε την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος μαύρος πρόεδρος, θα προσπαθήσει τουλάχιστον να παίξει αυτόν τον ρόλο στη μεγάλη οθόνη, μην κρύβοντας την επιθυμία του να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Είναι κάτι που σκεφτόμουν να κάνω. Όμως παρακολουθώ τον Ομπάμα τα τελευταία 8 χρόνια και δείχνει πολύ δύσκολη δουλειά. Πάντως έχω σίγουρα τη “φαγούρα”. Έχω πολλές απόψεις και ιδέες και μερικές φορές βλέπω πολιτικούς να κάνουν δηλώσεις και θέλω να θέσω υποψηφιότητα για να τους βγάλω εκτός σκηνής. Όμως πιστεύω ότι το αληθινό μου χάρισμα βρίσκεται σε άλλον κλάδο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα