Σε site γνωριμιών μπήκε η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη

Τη φυσάει και δεν κρυώνει την αποκάλυψη που κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο των ΜΜΕ. Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη, βρέθηκε να φιγουράρει σε γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών, αναζητώντας δήθεν σύντροφο. Όταν ενημερώθηκε για αυτό, λογικό ήταν να γίνει έξαλλη, αφού όπως την άκουσαν να ξεσπάσει προσβάλλει την ίδια και τη μνήμη του συζύγου της.

«Μέχρι να βρω έναν τρόπο να διαγραφώ από το συγκεκριμένο site, ενημερώνω τους υποψήφιους “μνηστήρες” ότι δεν ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω τον Ανδρέα. Θα είναι πάντα το Α και το Ω στη ζωή μου» δήλωσε στην «Espresso», για να προσθέσει πως ο άγνωστος δημιουργός αυτού του ψεύτικου προφίλ προσέβαλε την υπόληψη του παιδιού και τη δική της.

«Οταν με ενημέρωσε ο δημοσιογράφος Σπύρος Σιγούρος πως υπάρχει αγγελία σε σελίδα γνωριμιών με το όνομά μου, Mary, 51 ετών, κάτοικος Αθηνών, ταράχτηκα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μπήκα στο διαδίκτυο και είδα πως εν αγνοία μου έχει δημιουργηθεί λογαριασμός όπου, εκτός από τα προσωπικά στοιχεία μου, υπέκλεψαν φωτογραφία μου με τον Ανδρέα, η οποία βρίσκεται στο προφίλ μου στο facebook» δήλωσε στη συνέχεια.

Λόγω του ότι η ιστοσελίδα ανήκει σε εταιρία εγγεγραμένη στο Βέλγιο, είναι δύσκολο να κάνει κινήσεις διαγραφής της ενώ μόνο μέσω της αστυνομίας του Βελγίου μπορεί να κάνει καταγγελία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα