Στρίμωξε τον Γκιρτζίκη ο Παναγόπουλος!

Αιφνιδιαστική συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη και του Χρήστου Παναγόπουλου, εκπροσώπου του Παναθηναϊκού στην Ομοσπονδία, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 21/6, μετά από αίτημα των «πρασίνων».

Από τη συνάντηση «βγήκε» ότι η πλευρά του Παναθηναϊκού θέτει συγκεκριμένους όρους προκειμένου να ξεκινήσει το ερχόμενο πρωτάθλημα, όρους που αφορούν τη διαιτησία. Πλέον, δεν τίθεται θέμα να μη γίνουν δεκτά τα αιτήματα των ΠΑΕ που μετέχουν στη Super League, διότι πολύ απλά το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει!

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης παρά το ότι αρχικά έδειξε να δυσανασχετεί με τα «θέλω» της ΠΑΕ ΠΑΟ (που αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στη νέα ΚΕΔ του Σωμαρακάκη, του Βασσάρα και της συζύγου του) στη συνέχεια είπε πως έχει διάθεση να συζητήσει τις αλλαγές που ζητά ο Παναθηναϊκός, δηλαδή τη σύσταση νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας με τους κυρίους Μπίκα, Τεροβίτσα, Καλύβα, Παπαδάκο και Σταθόπουλο!

Ο πρόεδρο της ΕΠΟ, βέβαια, πολλές φορές δείχνει θετικός για κάτι και στη συνέχεια το… ξεχνάει. Εδώ μέχρι και στη FIFA έταξε εναρμονισμό του καταστατικού της ΕΠΟ και τώρα σφυρίζει κλέφτικα. Τι να σκεφτεί, λοιπόν, κανείς…;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα