Συμβόλαιο με προοπτική… πώλησης!

Αρτούρ Μαζουακού… Ήρθε ως ερωτηματικό. Ένας περίεργος τύπος, με ακόμη πιο περίεργο μαλλί, σαν ράπερ που ξεδιπλώνει το ταλέντο στα κλαμπ της Αθήνας και του Πειραιά. Τελικά, αποδείχθηκε «λίρα εκατό» για τον Ολυμπιακό, η διοίκηση του οποίου φροντίζει… για να έχει στη συνέχεια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή τους για νέο συμβόλαιο. Η πρότασή τους αφορά στην αναπροσαρμογή των αποδοχών του και στον ορισμό ρήτρας για μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Ο στόχος είναι διττός. Από τη μία να διασφαλιστούν τα συμφέροντα της ομάδας σε περίπτωση παραχώρησής του το καλοκαίρι ή –με ελάχιστες πιθανότητες– τον Γενάρη και από την άλλη να περάσει το μήνυμα ότι όποιος αποδίδει, ανταμείβεται.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό έχει προγραμματιστεί σύσκεψη κορυφής, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα και να αξιολογηθεί η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ θα καταθέσει την έκθεσή του και τις εισηγήσεις του και θα συζητηθούν τα μεταγραφικά και οι αποδεσμεύσεις ενόψει Ιανουαρίου. Όπως λέγεται στο μεγάλο λιμάνι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν «βόμβες», καθώς η διοίκηση έχει αρκετά παράπονα από παίκτες οι οποίοι απολαμβάνουν υψηλά συμβόλαια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα