Καθημερινή ενημέρωση

Τσιώλης: «Λογικό να κάνω τέτοια δήλωση»

Στις συνθήκες που τον ώθησαν να κάνει τη δήλωση περί πιθανής αλλοίωσης αποτελέσματος αναφέρθηκε ο Σάκης Τσιώλης, με σημερινή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκαθάρισε πως η δήλωση αυτή δεν έγινε για να ξεσηκώσει τον κόσμο, αλλά πάνω στην ένταση της στιγμής και μετά το κακό αποτέλεσμα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη:

-Κύριε Τσιώλη εμμένετε στην χθεσινή σας άποψη περί αλλοίωσης του αποτελέσματος; «Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι αυτό που εγώ είπα, είναι πως ΑΝ δεν πρόκειται για πέναλτι, στο χρονικό σημείο στο οποίο σφυρίχθηκε, με τον αγώνα να πλησιάζει στο τέλος του, μπορούμε να μιλάμε για αλλοίωση του αποτελέσματος. Και νομίζω ότι με την ένταση του ματς, με κακό αποτέλεσμα για μας, είναι απόλυτα λογικό να κάνω αυτή τη δήλωση χωρίς να έχω δει καν τη φάση. Αυτό θα έλεγε οποιοσδήποτε προπονητής. Εξάλλου, δεν ξεσηκώσαμε τον κόσμο, δεν διαμαρτυρηθήκαμε έντονα στον διαιτητή, γιατί δεν συνάδει με το ήθος μας».

-Βλέποντας το ριπλέι, ποια είναι η άποψή σας; «Με πιο ήρεμο μάτι και σαφώς βλέποντας το ριπλέι, μπορώ να πω ότι είναι από τις περιπτώσεις που μπορεί να δοθεί, όπως και να μη δοθεί. Είμαι πάντα ειλικρινής και αυτό που βλέπω το λέω. Στο πρωτάθλημα που συμμετέχουμε τέτοιες φάσεις έχουν δοθεί κατά κόρον και άλλες έχουν αγνοηθεί».

-Θεωρείτε τελικά ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια ή άδικα στα Γιάννενα; «Πιστεύω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο, αλλά και εμείς στο τέλος του ημιχρόνου με εξ επαφής φάση του Ίλιτς, όπως και πριν το πέναλτι με τη φάση του Τόμας θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Νομίζω ότι η ισοπαλία τελικά θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης