Ξέσπασε «ΠΟΛΕΜΟΣ» για το θέμα υγείας του Μάκη Χριστοδουλόπουλου: Η ανακοίνωση του τραγουδιστή και η απάντηση του νυχτερινού κέντρου

 

Όπως από το πρωί της Τρίτης έχετε διαβάσει αποκλειστικά στην «Α», παρά την επίσημη ανακοίνωση που έβγαλε το απόγευμα της Δευτέρας η υπεύθυνη του νυχτερινού κέντρου «Premiera» ότι ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αποχωρεί λόγω προβλημάτων υγείας και χειρουργείου που πρέπει να κάνει, ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί κανονικά σε νυχτερινό μαγαζί στα Χανιά το βράδυ της Τρίτης, κάτι που μας προκάλεσε πολλές απορίες σε εμάς αλλά και σε πολύ κόσμο, ήρθε και η εξήγηση.

«Μα πώς θα πάει για εχτρά αφού σε μία μέρα θα χειρουργηθεί» ήταν το εύλογο ερώτημα και η απάντηση δεν άργησε να έρθει το μεσημέρι της Τρίτης από την  υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του τραγουδιστή Λαμπρινή Αβδελά που έστειλε το εξής email-διάψευσης, επιρρίπτοντας ευθύνες σε ψευδής ενημέρωση από τους ιθύνοντες του νυχτερινού κέντρου.

«Ψευδείς και ανυπόστατες οι φήμες περί προβλημάτων υγείας του Μάκη Χριστοδουλόπουλου .Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος χαίρει άκρας υγείας και συνεχίζει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα.Η φήμη προέκυψε χωρίς προηγούμενη επικοινωνία με τον ίδιο».

Η «Α» επικοινωνώντας με τη Βάσω Ρεντοπούλου που εκπροσωπεί το  «Premiera» από το οποίο αποχώρησε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και την θέση του πήρε η Κατερίνα Στανίση, και που όλα αυτά τα χρόνια το εν λόγω μαγαζί  δεν έχει απασχολήσει ποτέ ξανά τα ΜΜΕ, με τέτοιου είδους θέματα, και μην έχοντας κανένα λόγο να πει ψέματα για μία συνεργασία που έλαβε τέλος, δεν μάσησε τα λόγια της,  και με τη νέα της δήλωση θέλει να βάλει μία και καλή τέλος στο θέμα αυτό.

«Ας είναι καλά στην υγεία του λοιπόν και ας είναι  ψέμα! Για εμάς αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει! Έχουμε φτιάξει ήδη νέο σχήμα και προχωράμε δυναμικά για την χειμερινή σεζόν!», δήλωσε χαρακτηριστικά…
6

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα