Άγριος ξυλοδαρμός Κούγια από τον Ηρακλή Νύκταρη

 

 

Όσοι είχαν την τύχη (ή την ατυχία, αναλόγως) να βρεθούν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (3/12) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απόλαυσαν σκηνές ροντέο. Πρωταγωνιστές από τη μία πλευρά ο ιδιοκτήτης του Α.Ο. Χανιά, Ηρακλής Νύκταρης, και από την άλλη ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας.

Το… σόου ξεκίνησε όταν οι δύο άντρες συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο και αφού αντάλλαξαν –όπως λέγεται– διάφορα «γαλλικά», η κατάσταση εκτραχύνθηκε με αποτέλεσμα Κούγιας και Νύκταρης να πιαστούν στα χέρια. Όπως ήταν φυσικό, επενέβησαν οι άνδρες ασφαλείας του αεροδρομίου και τους συνέλαβαν, και η ιστορία έληξε με ανταλλαγή μηνύσεων (σ.σ. ο Κούγιας έκανε μήνυση για απειλή, εξύβριση, εκβιασμό και σωματικές βλάβες, ο δε Νύκταρης ανταπάντησε με μήνυση για απειλή και εξύβριση).

Μετά το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού του Αλέξη Κούγια, η «Α» επικοινώνησε με τον Ηρακλή Νύκταρη. Ο ιδιοκτήτης του Α.Ο. Χανιά ήταν λάβρος κατά του πρόεδρου της ΑΕΛ (τον χαρακτήρισε «δήθεν και γιαλαντζί εξυγιαντή που κάνει μεγάλη ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»), υποστηρίζει ότι προκλήθηκε και μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Με αποκάλεσε κακοποιό! Ας κάνουμε τοξικολογική εξέταση για να δούμε ποιος από τους δύο είναι κακοποιός στην καθημερινότητά του. Όπου τον βλέπω θα τον δέρνω…»

Για την ιστορία να πούμε ότι, μέσω ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας είχε κάνει καταγγελίες χωρίς να κατονομάζει για «εκβιασμό που δέχεται με απειλή κατά της ζωή του από γνωστό κακοποιό, ο οποίος ζει στην Κρήτη και στην Αθήνα και στο παρελθόν είχε σχέση με την ομάδα του ΟΦΗ και τώρα έχει πολύ στενή σχέση με την ομάδα των Χανίων».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα