Άμεση προαγωγή για τον Βρύζα

Ο Ζήσης Βρύζας παίρνει προαγωγή! Οι γκάφες ολκής της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, που απαρτίζεται από παλιά στελέχη της Ομοσπονδίας που έχουν παραμείνει στο Γουδή καθώς δεν εμπλέκονται σε δικαστικές μάχες ή δεν τους έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, φέρνουν γρήγορες ανακατατάξεις, με τον πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης, Γιώργο Δρόσο να εμφανίζεται εξαιρετικά εκνευρισμένος με όλα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Έτσι, λοιπόν, πέραν του ότι έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις σχετικά με τις απολύσεις παλαιών στελεχών, έχουμε και άμεση αύξηση αρμοδιοτήτων στον Ζήση Βρύζα, που αναλαμβάνει τη Διεύθυνση του Αγωνιστικού Τμήματος, δηλαδή γίνεται ο υπεύθυνος όλων των αποφάσεων που σχετίζονται με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι των διοργανώσεων της ΕΠΟ, του Κυπέλλου Ελλάδας και έτσι όπως πάνε τα πράγματα και της Football League.

Θυμίζουμε ότι πέραν των λαθών στους ορισμούς των αγώνων (βραδινά ματς σε γήπεδα χωρίς προβολείς και δύο παιχνίδια εντός 48ώρου), η ΕΠΟ είχε δημιουργήσει σκιές κατά τη διάρκεια της περσινής κλήρωσης του Κυπέλλου, όπου άλλα μπαλάκια έβγαιναν και άλλα ανακοινώνονταν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα