Έγινε του (Μ)πέν-αλτι (vid)

Το νικηφόρο σερί του Ατρομήτου σταμάτησε στην έδρα της Βέροιας κόντρα στην τοπική ομάδα αφού οι γηπεδούχοι «τσίμπησαν» στο 90’ το βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Σε ένα ματς με πολύ λίγες φάσεις μπροστά από τα καρέ των δύο πορτιέρο (μόλις από 6 τελικές οι δύο ομάδες), οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14’ με σκόρερ τον Χαβιέρ Ούμπιντες από το σημείο του πέναλτι. Είχε προηγηθεί η ανατροπή του Γεωργιάδη στον Δημήτρη Παπαδόπουλο, φάση που οι Περιστεριώτες διαμαρτυρήθηκαν ακόμα και για κόκκινη κάρτα καθώς ο Έλληνας επιθετικός βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Ωστόσο, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου προτίμησε απλά να κυκλοφορεί την μπάλα και να μην επιτεθεί για δεύτερο γκολ. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε το σύνολο του Ντόστανιτς  που έγινε όλο και πιο επιθετικό χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία.

Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες της Βέροιας κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις με την πολύτιμη συμβολή του διαιτητή της αναμέτρησης, Μιχάλη Κουκουλάκη αφού στη «βουτιά» του Ντόγου υπέδειξε πέναλτι και ο μόνιμος σκόρερ των γηπεδούχων, Μπεν ισοφάρισε χαρίζοντας πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Η Βέροια έφτασε τους 28 βαθμούς παραμένοντας στη 16η θέση ενώ ο Ατρόμητος έμεινε στη 2η θέση με 59 βαθμούς αλλά ο ΠΑΟΚ που έχει 58 αγωνίζεται αύριο με τον ουραγό της βαθμολογίας, Άρη.


Βέροια – Ατρόμητος 1-1 HL 29η αγωνιστική από greeksuperleague

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα