Έμεινε εκτός αποστολής και… αποσύρθηκε ο Πάμπλο Αϊμάρ (video)

Άδοξα και με σπασμωδικό τρόπο ολοκληρώνεται η καριέρα του διεθνούς Αργεντινού μέσου Πάμπλο Αϊμάρ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο 35χρονος άσος έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση ως αντίδραση για την επιλογή του πρώην συμπαίκτη του και νυν προπονητή της Ρίβερ Πλέιτ Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο οποίος τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Γκουαρανί.

«Με ενημέρωσαν ότι δεν θα βρίσκομαι στη λίστα του Κόπα Λιμπερταδόρες και το καταλαβαίνω. Δεν θέλω να καταλαμβάνω θέση που πιθανόν είναι για άλλον παίκτη. Οπότε αποφάσισα να σταματήσω να αγωνίζομαι επαγγελματικά», ανέφερε σε μήνυμα προς τους συμπαίκτες του ο Αϊμάρ.

Ο Αργεντινός μέσος αγωνίστηκε συνολικά σε 534 παιχνίδια, σκοράροντας 80 φορές. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ, το 1996 και το 2000 πραγματοποίησε το άλμα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, φορώντας τη φανέλα της Βαλένθια. Το 2006 πήγε στη Ρεάλ Σαραγόσα και το 2008 στην Μπενφίκα. Το 2014 πέρασε από την Τακζίμ και από τον Γενάρη του 2015 αγωνιζόταν στη Ρίβερ Πλέιτ, όπου και έκλεισε τον κύκλο του ως ποδοσφαιριστής. Ήταν διεθνής 52 φορές με την Αργεντινή και σημείωσε οκτώ γκολ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα