Ένα 0-0… που τα είχε όλα στην Κομοτηνή!

Δοκάρι, χαμένο πέναλτι στο τελευταίο δεκάλεπτο, σκληρές μονομαχίες και πλούσιο θέαμα παρά το… 0-0, επεφύλασσε η αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 25ης αγωνιστικής, μεταξύ του Πανθρακικού και του Παναιτωλικού, στο γήπεδο της Κομοτηνής.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο γήπεδο με τον αέρα του… Ευρωπαίου και στο 27’ έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, με τον Ρουσκουγιέδα να σημαδεύει το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και έγιναν πιο επικίνδυνοι, ανεβάζοντας σταδιακά την απόδοσή τους. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκαν πιο αποφασιστικοί και στο 81’, ο Ιγκόρ Ντε Σόουζα ανατράπηκε στην περιοχή του Παναιτωλικού. Την εκτέλεση του πέναλτι για λογαριασμό του Πανθρακικού ανέλαβε ο ίδιος ο παθών, παραβιάζοντας έναν από τους άγραφους νόμους του αθλήματος. Ο γκολκίπερ της αγρινιώτικης ομάδας, Μπρακάλι απέκρουσε το σουτ και διατήρησε το μηδέν παθητικό στην εστία του, χαρίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στον Παναιτωλικό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ηλίας Σπάθας, με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη και Νικόλαο Καραϊσαρίδη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κάπελ, Μπαϊκαρά, Κουτρομάνος, Ντιγκινί και Ετζενγκουέλε.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Ντος Σάντος (58’ Κάσες), Μπαϊκαρά, Έμποου, Ντε Σόουζα, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Τζανής (77’ Ροζέριο), Ποτουρίδης
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπρακάλι, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Ετζενγκουέλε, Κ.Γκ. Μαρτίνες, Κουτρομάνος, Γοδόι, Ρουσκουγιέδα (74’ Μύγας), Ν. Μαρτίνες, Κάπελ (80’ Θεοδωρίδης), Άλβες (65’ Μορένο)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα