Έξαλλος ο Κουίκ με στρεβλή διαρροή

Μπροστά στη συζήτηση του Σταύρου Κοντονή με τον Τζιάνι Ινφαντίνο ήταν και ο Τέρενς Κουίκ εκπροσωπώντας τους ΑΝΕΛ και προφανώς άκουσε καλά τι διενεμήθη.

Σε δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα χαρακτήρισε άθλια διαρροή αυτή που προέκυψε μετά το πέρας της συνάντησης, διαρροή που αφορούσε δήλωση του Ινφαντίνο σχετικά με το αν θα τιμωρηθούν από την UEFA οι εμπλεκόμενοι με τη δικαιοσύνη και τόνισε πως ο Ιταλός παράγοντας δήλωσε απλώς ότι ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας. Συγκεκριμένα ο κύριος Κουίκ είπε:

«Όταν φτάνουμε στο παρά-ένα  μιας πολύ σημαντικής συμφωνίας με την UEFA και αποφεύγουμε οριστικά στο ελληνικό grexit, αποφασισμένοι πάντως να πατάξουμε τη βία στα γήπεδα, είναι αθλιότητα να διαρρέουν κάποιοι πράγματα που δεν ισχύουν.

Επειδή με ρωτάτε, οφείλω να διευκρινίσω ότι σε καμία περίπτωση ο Τζιάνι Ινφαντίνο δεν είπε ότι δεν αποβάλλονται όσοι κατηγορούνται από τη δικαιοσύνη και μάλιστα ανέφερε με έμφαση ότι για τον ίδιο ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να τελεσιδικήσει η οποιαδήποτε υπόθεση.

Παράλληλα, ο Υπουργός Αθλητισμού κύριος Κοντονής ανέφερε ότι στην ελληνική νομολογία, η διαθεσιμότητα ισχύει στις περιπτώσεις των εκλεγμένων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Aυτό είναι το ρεπορτάζ-δήλωση ενός παλαίμαχου δημοσιογράφου και σας διαβεβαιώ ότι θα ψάξω να βρω ποιος έκανε αυτή την άθλια διαρροή»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα