Έτοιμη για γάμο η εγγονή του τέως

Tης Σπυριδούλας Κάμπου

Είναι ερωτευμένη, ευτυχισμένη και δεν τον κρύβει πια η Θεοδώρα Γλίξμπουργκ, που χρόνια τώρα κρατούσε την προσωπική της ζωή επτασφράγιστο μυστικό.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος της τέως βασιλικής οικογένειας, η σοβαρή σχέση που διατηρεί εδώ και έναν χρόνο με τον Ντέιβιντ, ο οποίος αποτελεί γόνο εύπορης οικογενείας, οδεύει ολοταχώς για τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν από τους πρώτους που γνώρισε το αγόρι της εγγονής του, δίνοντάς τους αμέσως την ευχή του για αυτή τη σχέση, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες που φτάνουν στην «Α».

Η Θεοδώρα και ο Ντέιβιντ γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια, αλλά και τις εξόδους μαζί με φίλους του, «βομβαρδίζοντας» το Instagram με φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές. Συζώντας ήδη εδώ και μερικούς μήνες με επιτυχία, και με τις οικογένειές τους να έχουν ήδη γνωριστεί σε ένα πλουσιοπάροχο δείπνο που διοργανώθηκε, δεν θα αργήσουν να ανακοινώσουν και τα χαρμόσυνα νέα επισημοποίησης του έρωτά τους.

Η Θεοδώρα, που ασχολείται με την υποκριτική, όπως την έχουν ακούσει να εξομολογείται, στο πρόσωπο του πάντα χαμογελαστού Ντέιβιντ έχει βρει το άλλο της μισό. Όπως φημολογείται μάλιστα, επιθυμία του ζευγαριού είναι ο γάμος τους να γίνει στην Ελλάδα ακολουθώντας όλα τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα