Έτοιμη για μεταγραφικό ντεμαράζ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μεταγραφικό ντεμαράζ είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις ξεκινούν αυτό το Σάββατο κόντρα στη Σουόνσι, στην έναρξη της Premier League.

Συγκεκριμένα, μέσα στις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η απόκτηση του Αργεντινού, Μάρκος Ρόχο που «έλαμψε» με την Εθνική Αργεντινής και μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο αριστερό άκρο. Ο παίκτης μάλιστα, δεν πήγε στην προπόνηση της Σπόρτινγκ ώστε να πιέσει με το δικό του τρόπο να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση η οποία υπολογίζεται κοντά στις 18 εκατ. λίρες.

Και η μεταγραφική εξόρμηση των «κόκκινων διαβόλων» δεν σταματά εδώ. Μεγάλος στόχος της ομάδας του Λουίς Φαν Χάαλ είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία για τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης ζητά 50 εκατ. λίρες. Από τη στιγμή που η μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν «ναυάγησε», η Γιουνάιτεντ έχει τον πρώτο λόγο για τον Αργεντινό, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσει να ρίξει τις απαιτήσεις της «βασίλισσας».

Τέλος, κίνηση θα πραγματοποιηθεί και για τον Ντάνι Μπλιντ από τον Άγιαξ που επίσης εντυπωσίασε με την Ολλανδία στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, την ίδια ώρα που φαίνεται να ατονεί το ενδιαφέρον για τον Κουαδράδο της Φιορεντίνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα