Έφτασε σε επίπεδο πρωθυπουργού! (Video)

Στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνική μας ομάδας με τη Βοσνία ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το μπουθ του «Γ. Καραϊσκάκης» που φιλοξενούσε τους θριαμβευτές του Euro 2004. Εκεί έμαθε για τις πρωτοβουλίες που σκέφτονται να πάρουν και ζήτησε να γίνει μία συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερωθεί και να συμβάλει όσο μπορεί.

Αφού προ ημερών οι κύριοι Τσιάρτας, Σεϊταρίδης, Μπασινάς και Φύσσας συναντήθηκαν με τον νέο Υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη, ήρθε η μέρα και η ώρα να συζητήσουν με τον πρωθυπουργό, ο οποίος τους υποδέχθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της 18ης Νοέμβρη. Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε τους τέσσερις εκπροσώπους της χρυσής 23άδας της Πορτογαλίας ως εξής:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που δεχθήκατε την πρόσκληση. Υπάρχει ενδιαφέρον από όλο τον φίλαθλο κόσμο για τον λόγο της συνάντησης μας. Δεν είναι κάτι κρυφό, ούτε κάτι μυστικό. Υπάρχει αγωνία για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουμε την αποφασιστικότητα να παρέμβουμε και να κάνουμε τις τομές που ζητά η ελληνική κοινωνία. Η κυβέρνηση αγωνιά για τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και είναι αποφασισμένη να παρέμβει με τομές, ώστε να αποκατασταθεί η ομαλότητα και να μπορέσουμε να ξαναπάμε στο γήπεδο με τα παιδιά μας.

Έχετε  γράψει τις πιο λαμπρές σελίδες της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας και έχετε κερδίσει την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου. Έχετε τις γνώσεις και τη δυνατότητα, να πείτε τις ιδέες σας και γιατί όχι, κάποια στιγμή να τις υλοποιήσετε!».

Ο Βασίλης Τσιάρτας εκ μέρους των παικτών ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τις προθέσεις του και του είπε πως η ομάδα δέχθηκε αυτή τη συνάντηση, διότι κατανοεί πως κάτι πρέπει να αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ότι βλέπει πως υπάρχει διάθεση από την πλευρά της κυβέρνησης για συζήτηση, κάτι που είναι για αρχή θετικό.

Δείτε εδώ την υποδοχή του πρωθυπουργού στους θριαμβευτές του Euro της Πορτογαλίας:

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα