ΑΔΩΝΙΣ: «Στο ζύγι το email Χαρδούβελη με την συμφωνία του Τσίπρα»

Το «email Χαρδούβελη» έθεσε ως «κόκκινη γραμμή» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με τη στάση του κόμματός του απέναντι στην επικείμενη συμφωνία, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ερωτηθείς για την πορεία της διαπραγμάτευσης, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «όταν με το καλό φέρει τη συμφωνία, εγώ έχει πει στο δικό μου κόμμα τη γνώμη μου, ότι θα κάτσουμε και θα βάλουμε δίπλα-δίπλα το email Χαρδούβελη με τη συμφωνία και θα κάνουμε ταμείο. Ό,τι είναι email Χαρδούβελη, λογικά θα το υποστηρίξουμε. Ό,τι είναι παραπάνω, δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε».
Και πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας είχε υποσχεθεί στους πολίτες ευρώ χωρίς μνημόνιο και έρχεται μετά από 3,5 μήνες και λέει “τι να κάνω, υπογράφω μνημόνιο”. Θέλετε να του πούμε και μπράβο; Το ξαναλέω: η ΝΔ είναι εδώ για να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Αυτό είναι δεδομένο και δεν το συζητάμε».
Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο να ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία στην περίπτωση που την καταψηφίσουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε πως «εάν δεν περνάει η συμφωνία, πέφτει η κυβέρνηση. Τι να επιδιώξουμε εμείς; Μπορούμε εμείς να ρίξουμε την κυβέρνηση;».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα