ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκαν την κακή κατάσταση του Ολυμπιακού λέει ο Σάκης Τσιώλης

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκαν το κακό διάστημα που είχε στην αρχή της σεζόν ο Ολυμπιακός για να ξεφύγουν, όπως δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Από εκεί και πέρα, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός για τον Παναθηναϊκό, θεωρεί πως το πρόβλημά του είναι καθαρά αγωνιστικό, αφού έκανε πολλές μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι και δεν κατάφερε να «δέσει» η ομάδα.

Ο Σάκης Τσιώλης τόνισε χαρακτηριστικά:

Για την επιστροφή του στην Κέρκυρα:

«Ένας επαγγελματίας προπονητής πρέπει να πηγαίνει στα δύσκολα, όχι μόνο στα εύκολα σε οργανωμένες ομάδες. Όταν είσαι επαγγελματίας και σου κάνουν την τιμή να αναλάβεις σε μία δύσκολη στιγμή δείχνει ότι εκτιμούν ορισμένα πράγματα.

Είναι μία οργανωμένη ομάδα, είχα κάνει ένα σύντομο πέρασμα και τιμωρήθηκε τότε για οικονομικές ατασθαλίες. Είχα αφήσει κάτι στη θέση, ο κόσμος ήθελε να γυρίσω και με πολύ χαρά δέχθηκα τη συγκεκριμένη πρόταση. Πάμε για ένα… νέο πρωτάθλημα. Κρατάμε ως προίκα τι κάναμε στον πρώτο γύρο, αλλά πάμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα στο δεύτερο μισό.

Ο προκάτοχός μου έκανε πολύ καλή δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, η ομάδα έχει καλό υλικό και ήταν καθαρά θέμα τύχης ορισμένα αποτελέσματα. Μερικές φορές τα στατιστικά λένε αλήθειες. Πρέπει να βελτιώσουμε την κατοχή της μπάλας, να βελτιώσουμε και κάποια άλλα, και υπάρχει πρόβλημα στην εκτέλεση. Έλειπε ο παίκτης που στήθηκε πάνω του η ομάδα, ο Τουράμ, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στη φυσική κατάσταση.

Η ομάδα στήθηκε με τον Τουράμ, ο οποίος ανέβαζε ψηλά την ομάδα και είχε περισσότερη κατοχή της μπάλας. Είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά πιστεύω ότι σε δέκα μέρες το πολύ θα έχει επανέλθει. Υπάρχουν θέματα, αφού έλειψε ο Τουράμ, και ίσως να αλλάξουμε κάποια πράγματα να μην βασιστούμε σε έναν παίκτη. Χρειαζόμαστε 18 με 20 πόντους σε σχέση με τους 11 πόντους που έχουμε τώρα για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής».

Για την εικόνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος:

«Η ΑΕΚ είχε περισσότερο ρυθμό και καλύτερη συνοχή, δεν εκμεταλλεύτηκε όμως την κακή κατάσταση του Ολυμπιακού μαζί με τον ΠΑΟΚ για να ξεφύγουν στη βαθμολογία. Ο καθένας έχει τα δικά του. Ο ΠΑΟΚ έχει την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα, είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, θεωρώ πως είναι καθαρά αγωνιστικό το θέμα μας. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, κάτι που δεν ξέρω από τη στιγμή που δεν είμαι μέσα, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν τέτοια ζητήματα να λύσουν. Εγώ πιστεύω ότι είναι καθαρά αγωνιστικό. Ευχάριστη έκπληξη είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος πήρε δύο σημαντικά ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Μακάρι να καταφέρει κάτι σημαντικό, είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα