Ανατροπή στο βούρκο για τον ΟΦΗ, 2-1 τον “άρρωστο” ΠΑΟ

Έντονη βροχόπτωση, αγωνιστικός χώρος βοσκοτόπι, καπνοί που σκέπασαν το γήπεδο και δημιούργησαν ορατότητα μηδέν, πανό των Κρητικών που κάλυψε την… εστία του Κοτσόλη, αλλά και ωραία μπάλα στον αγώνα ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με το αποτέλεσμα αυτό να διατηρεί για τα καλά τα σύννεφα πάνω από το στρατόπεδο των εγκλεισμένων στα ξενοδοχεία «πρασίνων». Πρόκειται φυσικά για μία τεράστια επιτυχία για τον ΟΦΗ του Νίκου Νιόμπλια και πρέπει να του αποδοθούν τα εύσημα! Για την περίπτωση του Αντρέα Στραματσιόνι τι να πούμε; Του ευχόμαστε απλά χρόνια πολλά!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δεκάλεπτη καθυστέρηση, καθώς η βροχή και τα… χαμηλά βαρομετρικά δεν επέτρεψαν στον καπνό από τους πυρσούς των φανατικών οπαδών του ΟΦΗ να αποδράσει στον αέναο ουρανό. Η ορατότητα στο πρώτο ημίχρονο μπροστά στην εστία του Κοτσόλη ήταν μία μικρή πρόκληση ακόμη και για νεαρά γεράκια, με τον πορτιέρο του Παναθηναϊκού να έχει νωρίτερα σαστίσει βλέποντας ένα πανό εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων να καλύπτει την εστία του.  Στα πρώτα τέσσερα λεπτά ο Μπεργκ έχασε δύο ευκαιρίες που δεν χάνονται, αλλά στο 31’, βλέποντας πια καλύτερα, εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Ιμπάρμπο και με ωραίο πλασέ κατάφερε να δώσει τροχιά στην μπάλα και αυτή να μην κολλήσει μέχρι να περάσει την τελική γραμμή του Δαύκου.

Σε παιχνίδια τέτοιου είδους όταν μία ομάδα σκοράρει, δύσκολα αλλάζει κάτι, αλλά ένα ολέθριο λάθος του Κουλιμπαλί που δεν υπολόγισε τα ταραχώδη νερά της λίμνης του «Γεντί Κουλέ», έδωσε τη δυνατότητα στον Βουό να κερδίσει την μπάλα και στη συνέχεια το πέναλτι από ανατροπή του Κοτσόλη. Στο 70’ ο Χαντί ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-1, ο ΠΑΟ ανοίχτηκε για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, αλλά τελικά το δέχθηκε στο 86’ από τον στεγνό Όκμποε που είχε μπει λίγο νωρίτερα και είχε τρομερές δυνάμεις. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟ κινδυνεύει με αποκλεισμό ακόμη κι αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

ΟΦΗ: Δαύκος, Μίκιτς, Βαλλιάνος, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Αντουκόρ, Νάστος, Χάντι, Μπουρσέλης (66’  Όγκμποε), Μιλοσάβλιεβ (86’ Κιάσσος), Βουό (90′ Ροβίθης).

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Γουακάσο (78’ Βιγιαφάνιες), Ρέις (71’ Ρινάλντι), Ζέκα, Εμποκού, Λουντ, Ιμπάρμπο (56’ Χουλτ), Μπεργκ

 

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

  1. Ηρακλής 4              3-0
  2. Απόλλων 3              1-3
  3. ΟΦΗ 3              2-2
  4. ΠΑΟ 1              1-2
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα