Ανοίγει φτερά και πετάει από τον ΠΑΣ ο Λίλα!

Όπως ανοίγει τα φτερά του ο αετός στη σημαία της «μεγάλης Αλβανίας», έτσι θα ανοίξει τα… φτερά του και ο Άντι Λίλα, προκειμένου να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο πανηγυρισμός του με το σήμα της «μεγάλης Αλβανίας» στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο 5-1 από τον Ολυμπιακό, θα αποτελέσει την τελευταία πράξη στη συνεργασία του διεθνούς παίκτη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Λίλα θα αποτελέσει παρελθόν, καθώς ο κόσμος στην πόλη της Ηπείρου έχει ξεσηκωθεί εναντίον του, ενώ και οι συμπαίκτες του πνέουν τα μένεα απέναντί του.

«Αυτοί νόμισαν ότι έκανα το σύμβολο της μεγάλης Αλβανίας. Δεν με νοιάζει. Εγώ θα κάνω το ίδιο πράγμα παντού κάθε φορά που θα σκοράρω. Σχημάτισα τη σημαία της χώρας μου. Μόνο αυτό…», δήλωσε αμετανόητος ο παίκτης μετά τον θόρυβο που σηκώθηκε, γεγονός που προκάλεσε την οργή της διοίκησης του ΠΑΣ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Άντι Λίλα ήταν από τους πρωταγωνιστές των σοβαρότατων επεισοδίων στον αγώνα της Εθνικής Αλβανίας με την αντίστοιχη της Σερβίας, όταν είχε προσγειωθεί μια σημαία της «μεγάλης Αλβανίας» στο κέντρο του γηπέδου. Οι Σέρβοι ποδοσφαιριστές την έπιασαν για να τη μεταφέρουν εκτός, για να ακολουθήσει γενική σύρραξη και να απειληθούν ακόμη χειρότερα επεισόδια, με την είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα