«Ανοησίες ότι ήρθα για προεκλογικές περιοδείες στην Κρήτη»

«Ξέκοψε» για μία ακόμη φορά τα σενάρια εκλογών ο Αλέξης Τσίπρας κατά την περιοδεία του στην Κρήτη που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Είναι ανοησίες οι εικασίες ότι η περιοδεία στην Κρήτη είναι προεκλογική», τόνισε αρχικά ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο το πρωί της Τετάρτης στο Ηράκλειο.

Εν συνεχεία υπογράμμισε να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση χωρίς παράλογες απαιτήσεις και επανέλαβε ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι κυριάρχη και μπορεί να αποδίδει τα πλεονάζοντα χρήματα εκεί που υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη.

«Είμαστε στην αρχή της τετραετίας και έχουμε δρόμο μπροστά μας», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη δεύτερη και τελευταία ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στην Κρήτη.

«Οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν στην ώρα τους τον Σεπτέμβρη του 2019», επεσήμανε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε ότι έως τότε πρέπει να έχουν εκπληρωθεί δύο στόχοι.

«Η έξοδος από τα προγράμματα επιτροπείας που θα γίνει στη μέση της θητείας μας και το μεγάλο όραμα της παραγωγικής ανασυγρότησης της χώρας», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα