Ανσαριφάρντ για όλους!

 

Το ποδοσφαιρικό «μήλον της έριδος» κατάγεται από το Ιράν και λέγεται Καρίμ Ανσαριφάρντ. Όσοι γνωρίζουν από ελληνικό ποδόσφαιρο ξέρουν πως παραδοσιακά ο Πανιώνιος έχει παίκτες που καταλήγουν και κάνουν καριέρα στους μεγάλους και επειδή εσχάτως έχει ισχυροποιηθεί οικονομικά και ο ΠΑΟΚ, αυτό το «μήλο» δεν το θέλουν τρεις, αλλά τέσσερις.

Ο Νίκος Ζαμάνης παραδέχθηκε πως ο Πανιώνιος έχει ακούσει για το ενδιαφέρον του  ΠΑΟΚ για τον Ιρανό φορ και το… μελετάει κάτι που σημαίνει πως αυτόματα η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του, καθώς κανένας άλλος σύλλογος δεν φαίνεται να έχει κάνει πρόταση.

Ο Ανσαριφάρντ αρέσει εδώ και καιρό σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και ξαφνικά μπήκε στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, καθώς η έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν θα μπορούσε να μην δημιουργήσει θέμα. Τώρα, μπήκε και ο ΠΑΟΚ στο κόλπο και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε που θα καταλήξει τελικά. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και από την πρώτη του Γενάρη κι έπειτα μπορεί να διαπραγματευτεί την επόμενη ομάδα του μόνος του, αλλά όλα δείχνουν πως θα φύγει άμεσα με κάποιο ποσό μεταξύ 300 και 500 χιλιάδων ευρώ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα