Ανταπέδωσε την αγένεια ο Ζαρντίμ

Που έμαθε τρόπους ο Λεονάρντο Ζαρντίμ; Σίγουρα όχι στο Λονδίνο, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ της Μονακό και της Άρσεναλ, όπου οι Μονεγάσκοι υπέταξαν με 1-3 την ομάδα του Βενγκέρ και ουσιαστικά έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση.

Και το λέμε αυτό, διότι μετά τη νίκη-έκπληξη ο Αλσατός τεχνικός έφυγε τρέχοντας για τα αποδυτήρια, αφήνοντας εμβρόντητο τον Πορτογάλο συνάδελφό του που περίμενε την καθιερωμένη χειραψία. Φαίνεται πως αυτή η ενέργεια ενόχλησε τον 41χρονο προπονητή, ο οποίος στη ρεβάνς απάντησε με το ίδιο νόμισμα στον Αρσέν Βενγκέρ και τον αγνόησε πλήρως, πηγαίνοντας να πανηγυρίσει με τους ποδοσφαιριστές του μετά το 0-2 που σήμανε πρόκριση για τη Μονακό, έστω και αγχωτική.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κατά την παραμονή του στην Ελλάδα ήταν κύριος με τα όλα του, αλλά φυσικά κανείς δεν τον είχε αγνοήσει ποτέ μετά από αγώνα. Και η συμπεριφορά του μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τους Λονδρέζους ήταν μάλλον δικαιολογημένη, αφού και ο Βενγκέρ δεν είχε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στο πρώτο ματς. Μία σου και μία μου…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα