«Αν χρειαστεί και baby sitting θα κάνω στην κόρη του Μάριου»

Η Μαρία Σολωμού σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μιλάει για πρώτη φορά για τον ερχομό της κόρης του πρώην της Μάριου Αθανασίου.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτή η οικογένεια εξαπλώνεται, χωρίς τη δική μου συμμετοχή. Εννοείται, βέβαια, ότι αν χρειαστεί και baby sitting θα κάνω στην κόρη του Μάριου και θα έρχεται στο σπίτι να παίξει με τον αδελφό της. Ομολογώ, ότι μου φαίνεται λίγο περίεργο γιατί, με εξαίρεση τη βαφτισιμιά μου, τα περισσότερα παιδάκια στο κοντινό μου περιβάλλον είναι αγοράκια και δεν ξέρω πως θα πρέπει να αντιμετωπίσω ένα κοριτσάκι».

Όσο για το αν ήθελε να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά; «Όχι. Κάποια στιγμή πριν από έξι χρόνια έφαγα μια φλασιά, και σκέφτηκα μήπως πρέπει να κάνω ένα παιδί για να έχει παρέα ο Αλέξανδρος. Το συζήτησα και με τον Μάριο, παρόλο που είχαμε χωρίσει και μου είπε: “είσαι τρελή;” και κατάλαβα ότι είχε δίκιο. Δεν μπορείς να μεγαλώσεις δυο παιδιά όταν είσαι εργαζόμενη μητέρα, όπως εγώ, και θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στη ζωή τους. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να το κάνω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα