«Απαράδεκτο από την εκκλησία να λέει πως η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια, σαν την παιδεραστία»

Η Άννα Βίσση έδωσε μία συνέντευξη στην Ελεωνόρα Μελέτη και την εκπομπή «Μελέτησέ το» και αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία, και στη νικήτρια της φετινής Eurovision.

Μιλώντας για την ομοφυλοφιλία και το Gay parade που θα γίνει στην Κύπρο είπε: «Η ομοφυλοφιλία είναι μια κατάσταση φυσική κατά τη γνώμη μου. Να δείτε τι αντιδράσεις υπάρχουν στην Κύπρο για το Gay parade που γίνεται μεθαύριο. Θα είμαι εκεί παρέα με τα παιδιά, θα τη στηρίξω την παρέλαση, με καλέσανε και το βρίσκω πολύ σημαντικό για μένα… Απαράδεκτο από την εκκλησία, ανθρώπους που μιλάνε για την αγάπη να λένε πως η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια, σαν την παιδεραστία».

Η τραγουδίστρια που δε δίστασε να δείξει την συμπάθειά της στη νικήτρια της Eurovision, Conchita είπε: «Ο κόσμος είναι διαφορετικός… Όταν είδα τους ημιτελικούς συγκινήθηκε με το τραγούδι, ήμουν στην κουζίνα και κάτι έφτιαχνα και δεν έβλεπα τηλεόραση. Όταν κοίταξα είδα κάτι που εικαστικά και αισθητικά όχι μόνο δεν με ενόχλησε αλλά το βρήκα και ενδιαφέρον… Δεν καταλαβαίνω τις φοβερές αντιδράσεις το 2014 για έναν άνθρωπο που είναι άνδρας να θελήσει να βάλει μαλλιά και μια περούκα…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα