Απειλεί με μήνυση τον Βερναρδάκη η ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Στα δικαστήρια αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορος Βερναρδάκης!

Σε μία αποστροφή του λόγου του, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε πολιτική εκδήλωση στην Καλαμάτα, ακούστηκε ο ύμνος του Ολυμπιακού από παραβρισκόμενο για να πει ο αναπληρωτής Υπουργός: «Ακούσαμε τον ύμνο του Μαρινάκη, η τυπικότατη περίπτωση εν πολλοίς στο ποδόσφαιρο και σε μία ΠΑΕ μαύρου χρήματος που εκτρέπεται από άλλες δραστηριότητες οριζόντιες και μη»!

Αυτή η απλή αράδα καταγράφηκε και διαδόθηκε σύντομα, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας, Κώστα Καραπαππά, να απειλεί άμεσα με μήνυση (μόλις λήξει η απεργία των δικηγόρων), εκτός αν ο Χριστόφορος Βερναρδάκης ανακαλέσει. Το στέλεχος της κυβέρνησης ήδη προσπάθησε να αμβλύνει τις εντυπώσεις, λέγοντας πως δεν ανέφερε κάποιο όνομα, αλλά μίλησε γενικά!

Σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση, ο κύριος Βερναρδάκης τόνισε: «Γίνεται μια συρραφή άσχετων στιγμών. Κατ’ αρχή δεν μίλησα ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον κ. Μαρινάκη. Για κανένα δεν μίλησα ονομαστικά. Πράγματι συνέβη ένα περιστατικό, όπου χτύπησε ένα κινητό με τον ύμνο του Ολυμπιακού στην διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά δεν ειπώθηκαν τέτοια πράγματα.

Αυτό όμως που είπα εν γένει, είναι ότι στην περίπτωση των Μέσων Ενημέρωσης, όπως και στην περίπτωση των ΠΑΕ, σε γενικές γραμμές, χωρίς να αναφερθώ σε ονόματα και συγκεκριμένες ομάδες, πράγματι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι στην ουσία εκβάλλεται προϊόν δραστηριοτήτων, που πολλές φορές είναι και έκκνομο. Αυτό είπα και αυτή είναι η άποψή μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα