Αποκαλύψεις υπόσχεται στο βιβλίο του ο Παπανδρέου

Δεν είναι μόνοι οι κινήσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να περάσει πάλι στα χέρια του. Ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει βιβλίο στο οποίο θα παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την περίοδο της πρωθυπουργίας του από το 2009 έως και το 2011.

Διαρροές από το περιβάλλον του κ. Παπανδρέου αναφέρουν πως θα δώσει απαντήσεις ακόμα και για τα όσα εκτυλίχθηκαν στις Κάννες -που οδήγησαν στην πτώση του ίδιου από τον πρωθυπουργικό θώκο-, αλλά και στην άρνηση του Αντώνη Σαμαρά να βάλει πλάτη στην κυβέρνηση του το 2011. Παράλληλα, οι συνεργάτες τού πρώην πρωθυπουργού κάνουν εισηγήσεις, προκειμένου να δώσει μία μεγάλη συνέντευξη Τύπου όπου θα συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι προκειμένου να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που θα τεθούν για όλα τα θέματα.

Για τον λόγο αυτό, οι δηλώσεις του Γιώργου Πεταλωτή πως «ο Παπανδρέου πήρε ψήφο εμπιστοσύνης με την προϋπόθεση ότι θα φύγει. Έπεσε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και αυτό ήταν το επιστέγασμα μιας συγκεκριμένης πολιτικής. Είχαν συνείδηση του τι έκαναν όταν έριχναν την κυβέρνηση», αποκτούν ιδιαίτερη σημασία. Γιατί; Μα επειδή πληθαίνουν οι φωνές που θέλουν τον ΓΑΠ να καταγγέλλει δημόσια τον Ευάγγελο Βενιζέλο για «αποστασία» το 2011.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα