Αποκεφάλισαν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή

Τραγικό θάνατο βρήκε Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ονόματι Ζοάο Ροντρίγκο, καθώς οι δράστες τον αποκεφάλισαν χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια της ενέργειάς τους.

Το θέμα έγινε γνωστό μέσω της συζύγου του, αφού γύρω στις 05.30 το πρωί και καθώς ετοιμαζόταν να ξεκινήσει για τη δουλειά της, άκουσε ένα θόρυβο στην πόρτα του σπιτιού της.

Όταν άνοιξε τη θύρα, βρήκε το σάκο του άντρα της και μέσα το φρικιαστικό θέαμα και μάλιστα οι δολοφόνοι του είχαν βγάλει τη γλώσσα και τα μάτια.

Όπως αναφέρουν φίλοι και συγγενείς της οικογένειας, θα απέκλειαν πιθανότητα να υπάρχουν προσωπικοί εχθροί του ζευγαριού και η Αστυνομία προσανατολίζεται για τους ενόχους στα κυκλώματα ναρκωτικών της περιοχής του Ρίο Ντι Τζανέιρο.

Οι ερευνητές προσανατολίζονται στο γεγονός ότι ο Σάντος δολοφονήθηκε από συμμορία διακίνησης ναρκωτικών εξαιτίας της δράσης που είχε η σύζυγός του στη μονάδα ειρηνευτικής Αστυνομίας. Αυτό το τμήμα Ασφάλειας έχει ως στόχο να πάρει τον έλεγχο στις φαβέλες του Ρίο από τους εμπόρους ναρκωτικών.

Την ίδια ώρα οι Αστυνομικές Αρχές μεταφέρουν ότι δεν υπάρχει ακόμα τίποτα που να μπορεί να στοιχειοθετήσει 100% τα ακριβή αίτια αυτού του εγκλήματος ενώ συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του υπόλοιπου σώματος του άτυχου 35χρονου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα