Ατρόμητος για Europa, 1-0 τον Ηρακλή στο τέλος

Ηρωικός ο Ηρακλής για μία ακόμη φορά, αλλά ο Ατρόμητος είχε μία ανεπανάληπτη ψυχραιμία στο παιχνίδι του και πήρε τελικά τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις του Βασιλείου, ο οποίος δεν είχε όλα κι όλα πέντε λεπτά στο γήπεδο.

Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν κοντά στην κατάκτηση ενός σημαντικού εκτός έδρας βαθμού, αλλά λίγο μετά το 90’ ο Πλατέλλας πήρε την μπάλα, την κατάλληλη στιγμή την «έσπασε» στον Βασιλείου ο οποίος σκόραρε από κοντά.

Οι Περιστεριώτες με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 35 βαθμούς και σε κάθε περίπτωση διατηρούν ελπίδες εισόδου στην πεντάδα, αφού απέχουν μόλις ένα βαθμό από την πέμπτη ΑΕΚ. Ο Ηρακλής έμεινε στους 15 βαθμούς και δεν ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, ούτε μείωσε τη διαφορά από τον Λεβαδειακό (που έχει 17).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης,Ζησόπουλος, Κατράνης, Μανιάτης, Ούμπιδες, Τόνσο (72’ Λε Ταλέκ), Λημνιός (62’ Ντικινί), Πλατέλλας και Ντάουντα (86’ Βασιλείου).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαννίκογλου, Κούρο, Ιντζόγλου, Δώνη, Τζανετόπουλο, Πασάς (60’ Γροντής), Αργυρόπουλος, Λεοζίνιο, Μοντέιρο (80’ Σαραμαντάς), Περόνε (90’ Μπαστακός) και Ρούσσο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα