Η απάντηση του Σιδηρόπουλου

 

Η αλήθεια είναι πως η Μπάγερν Μονάχου μετά τη σφαλιάρα που έριξε στην Άρσεναλ στο πρώτο ματς της Βαυαρίας, έχει μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς του Λονδίνου, ωστόσο ακόμη κι έτσι δεν παύει να είναι ένα σημαντικότατο παιχνίδι για το Champions League.

Σε αυτό ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο διαιτητής που είναι της μοδός όχι επειδή τα σφυρίγματά του είναι άριστα, αλλά επειδή τα έχει κάνει να φαίνονται σαν δικές του προσωπικές επιλογές, δίχως να έχει αγαπημένες ομάδες. Η υπόδειξη πέναλτι και αποβολής στην ανατροπή του Μάνταλου τον μετέτρεψε σε πρωταγωνιστή της εβδομάδας και ενώ στην πραγματικότητα είχε πάρει απλά μία ακριβοδίκαιη απόφαση, στα όρια της εύνοιας του ισχυρού και στην ωμή απόδοση των ευθυνών στον Μπανανά που πονηρά θέλησε να παρεμποδίσει την επέλαση του Μάνταλου.
Μαζί με τον Σιδηρόπουλο θα παραταχθούν στις πλάγιες γραμμές οι Κωσταράς και Δημητριάδης και μακάρι να μπορούσαμε να γράψουν πως οι βοηθοί βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Καλογερόπουλος και Αρετόπουλος ορίστηκαν επιπρόσθετοι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα