«Βάλε τον Χαρίση και μη μιλάς!»

 

Το τέλος του δευτεριάτικου αγώνα μεταξύ του ΠΑΣ και του ΠΑΟΚ βρήκε νικητή το «Δικέφαλο του βορρά» με σκορ 0-1, αλλά κανείς δεν στάθηκε στον αγώνα αυτό καθ’ εαυτό, αλλά στις δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς αμέσως μετά το τέλος, όπου ανακουφισμένος (που δεν τραυματίστηκε κανείς) αλλά και εκνευρισμένος απευθύνθηκε κατά του προέδρου των Ιωαννίνων για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου των Ζωσιμάδων.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης έμαθε για τις δηλώσεις του Ίβιτς και λίγο αργότερα επιτέθηκε φραστικά στον προπονητή του ΠΑΟΚ μέσα στα αποδυτήρια, χάνοντας όποιο δίκιο μπορεί να  είχε (που δεν έχει). Αποκλειστικός υπεύθυνος για το χάλι του αγωνιστικού χώρου των Ζωσιμάδων (που όταν φυσάει πρέπει να προσέχουμε μη φύγει καμία πινακίδα) είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣ και στη συνέχεια η Super League που επιτρέπει τη διεξαγωγή αγώνων στο συγκεκριμένο γήπεδο και που δεν διατηρεί συγκεκριμένα  κριτήρια συμμετοχής των ΠΑΕ στην πρώτη κατηγορία της χώρας.

Η πλάκα ποια είναι; Πως ο Γιώργος Χριστοβασίλης στην προσπάθεια του να κερδίσει κάποιες εντυπώσεις από αυτή την κόντρα δήλωσε στο ραδιόφωνο του Arena πως ο κύριος Ίβιτς καλό θα ήταν να χρησιμοποιεί τους Χαρίση και Κοροβέση που πήρε από τον ΠΑΣ κι έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής! Είναι να γελάει κανείς με αυτή την παρέμβαση.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως δικαιολογίες υπάρχουν, καθώς το συγκεκριμένο γήπεδο χρησιμοποιείται και από άλλα σωματεία και ο αγωνιστικός χώρος επιβαρύνεται, ωστόσο πρόεδρος του ΠΑΣ είναι ο κύριος Χριστοβασίλης και αφού χρησιμοποιεί το γήπεδο η ομάδα του, έστω υπό μορφή παραχώρησης από τη Γ.Γ.Α. ή του Δήμου Ιωαννίνων, είναι υπεύθυνος για αυτό το χάλι ετών!

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα